Discover your certification today Browse
Open page navigation

De Nederlandse trainings organisatie Goodsense BV is de eerste die door APMG geacrediteerd is voor BiSL Advanced certificatie.

Goodsense BV wordt de eerste BiSL Advanced trainer

8th March 2016

De Nederlandse trainings organisatie Goodsense BV is de eerste die door APMG geacrediteerd is voor BiSL Advanced certificatie.

Half Februari gelanceerd – BiSL Advanced is het volgende certificeringslevel voor het bestaande BiSL Foundation. BiSL Advanced is ontwikkeld door de ASL BiSL Foundation als antwoord op de vraag van de huidige business informatie managers die opzoek zijn om zichzelf verder te onderschijden.

Momenteel zijn er ongeveer 15.000 BiSL Foundation gecertificeerde professionals. Dit geeft een indicatie van de mogelijkheden voor de meer gespecialiseerde BiSL certificering.

BiSL Advanced heeft de focus op het toepassen van BiSL – dit geeft gecertificeerde business relationship managers de officiele erkenning van bekwaamheid met het toepassen van BiSL.

APMG is toegewijd er voor te zorgen dat professionals zich er volledig van bewust zijn dat de training die zij binnen hun gebied volgen van de hoogste kwaliteit zijn.

Om dit doel te bereiken moeten de geaccepteerde training organisaties een streng accreditatie process door om er voor te zorgen dat alles loopt volgens de best practice.

Kandidaten kunnen om deze reden er van uit gaan dat zij de hoogste kwaliteit BiSL Advanced training krijgen via Goodsense BV.

Klik hier voor meer informatie over de BiSL certificering en de daarbij horende training organisaties in jouw region.